اگر ده سال پیش کسی از شما میپرسید قهوه را چطور دم میکنید، پاسخ شما قابل پیشبینی بود: اسپرسو، یا شاید آمریکانو، درست است؟ در مجموع با هم? روشهای جدید و پیشرفت? موجود برای دم کردن قهوه، تصمیمگیری در مورد اینکه کدام روش بهترین است، برای شما سخت خواهد بود. روش دم کردن قطرهای سرد؟ روش پور اُور ؟ یا دم کردن ایروپرس؟ … درست متوجه شده اید (این لیست ادامه دارد). ممکن است روش دم کردن با فرنچ پرس را قبول داشته باشید، اما تا وقتی که هم? روش ها را امتحان نکرده باشید چطور میتوانید بدانید که چه چیزی را از دست میدهید؟ این راهنما به شما کمک میکند تا هم? روشهای دم کردن قهوه، از روشهای نرمال تا به امروز، را بررسی کنید و امیدوارم با هر روش قابل تصوّری که قهوه دم میکنید باعث ایجاد شور و هیجان در شما شود. پس ادام? مطلب را بخوانید و آماده باشید- ما به شما کمک میکنیم تا یک فنجان قهو? عالی داشته باشید.
رفع مسئولیت: ما در این لیست صرفاً دانه آسیاب شده قهوه را لحاظ کردیم- نه قهو? فوری. و مثل همیشه: قبل از دم کردن، مطمئن باشید که با دانه های قهو? شگفت انگیز شروع کرده اید.
علاقمندان به خرید آنلاین قهوه می توانند با مراجعه به سایت فروشگاه آنلاین قهوه، از بهترین و با کیفیت ترین قهوه ها خرید نمایند.
همانطور که صنعت قهوه تغییر و تحول یافته و نوآوریهایی صورت میگیرد، روشهای جدید تهی? قهوه به وجود میآیند. اگر هنوز لیست روشهای از قبل موجود را دنبال میکنید و اطلاعات بیشتری دربار? هر یک از روشها میخواهید، می توانید به مقاله "انواع روش های تهیه قهوه"، مراجعه کنید.
روش های دم کردن قهوه با استفاده از فشار
کلم? اسپرسو» وقتی به ذهن میرسد که ما دربار? روش دم کردن قهوه با فشار، صحبت میکنیم با این حال روشهای دیگری برای دم کردن قهوه با فشار، به جز دستگاه اسپرسو استاندارد کنونی وجود دارند. قهو? دم کرده با فشار صرفاً توصیف کنند? یک فنجان قهوه است که با استفاده از فشار به دست میآید (درست حدس زدید)، که منجر به زمان عصارهگیری سریع و دم کشیدن بهتر میشود (در مقایسه با دیگر روشهای دم کردن قهوه).
بگذارید نگاه سریعی به سه مورد از رایجترین روشهای دم کردن قهوه با فشار کم داشته باشیم: دستگاه اسپرسو، قوری موکا یا موکا پات (Moka pot) و دم آور آیروپرس.
- دستگاه اسپرسو
هم? آنهایی که چیزهایی دربار? قهوه میدانند همچنین میدانند که دستگاه اسپرسو چیست. این دستگاه از سال 1901 نوشیدنی حاوی کافئین را برای ما فراهم کردد. امروزه، آنها با شکلها و اندازههای مختلف و با انواعی از ویژگیها و طرحهای مختلف وجود دارند. آنها را با دستگاههای برقی اشتباه نگیرید هرچند که اصول اولی? آنها مشابه است: آب با فشار از محفظه/ دهانهای از روی دانه های ریز آسیاب شد? قهوه، از طریق صافی عبور میکند و یک فنجان قهوه اسپرسو خواهیم داشت.
آیا آنها گران هستند؟ بله و خیر- شما میتوانید به مقداری کم یا هر چقدر که میخواهید برای آنها هزینه کنید. هشدار: انتخاب یکی از آنها کمی سخت است. شما باید تصمیم بگیرید که چه نوع دستگاه اسپرسو میخواهید- اما خوشبختانه راهنمای خرید هر یک از آنها برای شما فراهم است. شما دستگاههای نیمه خودکار خانگی، دستگاه کاملاً اتوماتیک، دستگاه اهرمی دستی، اسپرسوساز کوچکتر و قابل حمل را دارید، یا اگر کافه دارید دستگاههای تجاری قهوهساز را خواهید داشت.
برای افرادی که بسیار حرفهای هستند و یا سبک قدیمی را میپسندند، دستگاه اسپرسو اهرمی که با دست آن را پمپ میکنید، روش بسیار خوبی برای دم کردن یک قهو? استثنایی است. برای کسانی که تمایل دارند هم? کارها برایشان انجام شود (من یک فنجان قهوه میخواهم و دوست ندارم حرکتی بکنم»)، دستگاههای اتوماتیک اسپرسو مانند این بهترین گزینه هستند (اگرچه گران قیمت است).
برگرفته شده از وبسایت: wikipedia
چه انتظاری داریم
زمان: از دان? قهوه تا دم کشیدن: آن به دستگاه شما بستگی دارد. یک دستگاه تجاری طی 15 تا 40 دقیقه گرم میشود، و یک دستگاه خانگی فقط 3 دقیقه طول میکشد. با این حال، هنگامی که گرم شد طی 30- 20 ثانیه قهو? مورد نیازتان را در فنجان خواهید داشت.
میزان آسیابشدگی مورد نیاز: شما به دان? آسیاب شد? ریز و یکسان نیاز دارید. در اینجا ترفندی برای شما ارائه میشود: یک سرانگشت از دان? آسیاب شده را بردارید و ببینید چه اتفاقی رخ میدهد (آن باید در نوک انگشتان شما به صورت تودهای جمع شود). اگر بسیار دانه درشت باشد اصلاً جمع نخواهد شد، اگر دانه ریز باشد به صورت فوقالعادهای در نوگ انگشتان شما جمع میشود.
نتیج? دم کردن: وقتی که دم کردن به درستی انجام شود، شما یک فنجان اسپرسوی غلیظ، خوش عطر و طعم خواهید داشت. سپس میتوانید آب داغ را به آن اضافه کنید تا آن را به امریکانو تبدیل کنید یا مقداری شیر جوشیده به آن اضافه کنید تا قهوه همراه با شیر داشته باشید.
سطح مهارت مورد نیاز: همه چیز به دستگاه شما بستگی دارد- برخی از آنها تقریباً به صورت خودکار اسپرسوی عالی را آماده میکنند، در حالی که دیگران (انواع بیشتر تجاری، دستی) به سطح مهارت بالایی نیاز دارند، در نتیجه مهارت باریستایی نیاز است. در اینجا راهنمایی جهت شروع کار برای شما ارائه میشود: چطور از یک دستگاه اسپرسو استفاده کنیم. جهت دستیابی به بهترین نتایج، از یک آسیاب خوب و دانههای اسپرسو مناسب استفاده کنید.
در صورتی برایتان مناسب است که: اگر قهوه با شیر دوست دارید (به عنوان مثال لاته) یا جزو افرادی هستید که ترجیح میدهید یک قهو? دم کرد? سریع داشته باشید، اسپرسو برای شما بسیار خوب است- هیچ دستگاه دیگری نمیتواند به این خوبی یک قهو? اسپرسوی سریع برایتان آماده کند.
در صورتی برایتان مناسب نیست که: اگر شما یک دمکرده با طعم لطیف را ترجیح میدهید، اگر نمیخواهید صدها دلار برای قهوهساز خرج کنید، یا فضایی برای یک دستگاه ندارید (شاید غالباً سفر میکنید)، یک دستگاه اسپرسو هزین? زیادی در زندگیتان خواهد بود.
مزایا
- دم کردن سریع (به محض اینکه گرم شد)
- تنوع قیمت (و کیفیت) از نسبتاً ارزان تا بسیار گران قیمت
- دم کرد? قهوه بسیار غلیظ و با طعم و مز? تیز کافئین
معایب
- دستگاههای ارزانتر که نتایج کمتر از آنچه که ایده آل است به شما میدهند
- فضای پیشخوان آشپزخانه را اشغال میکند
- تمیز کردن آن بسیار دردسرساز است
- قوری موکا/ دم کردن اسپرسو با Stovetop
آیا هنوز چند صد دلار برای خرید یک دستگاه اسپرسوساز ندارید اما همچنان به دنبال دستگاهی هستید که یک شات اسپرسو را مانند یک دمنوش تحت فشار آماده میکند؟ اسپرسو ساز Stovetop که به قوری موکا معروف است بهترین گزینه است. جادوی موکا در فرایند دم کردن سه محفظهای است. آب در محفظ? پایینی میجوشد، و بخار باعث ایجاد فشار میشود که آب را به طرف بالا برده و روی پودر قهوه در محفظ? بالایی میریزد. آیا شات حاصل مانند همان شات اسپرسو است؟ نه، کاملاً نه.
اگر این کار را به درستی انجام دهید (کمی مهارت لازم است) شما یک ترکیب کاملاً غلیظ و تلخ و شیرین خواهید داشت که روزتان را با آن سپری خواهید کرد. در اینجا راهنمای دم کردن قهوه با قوری موکا ارائه میشود.
یکی از مزایای قوری موکا: شما میتوانید چندین فنجان قهوه (از چهار تا 16 فنجان) را یکباره دم کنید. آن روش خوبی جهت آمادهسازی قهوه برای تعداد زیادی از افراد است.
چه انتظاری داریم
زمان: از دان? قهوه تا دم کشیدن: بسیار سریع- وقتی که آب داغ شد نباید بیشتر از 5 دقیقه طول بکشد (اگر از یک اجاق القایی استفاده میکنید کمی بیشتر طول میکشد). به این دلیل، آن گزین? خوبی برای افرادی است که هنگام صبح عجله دارند و نیاز به قهوه دارند.
میزان آسیابشدگی مورد نیاز: این بخشِ حساس است. به عنوان یک قاعده، شما میخواهید آن کمی دانه درشتتر از قهو? آسیابشد? ریز که برای اسپرسو است، باشد و کمی ریزتر از دان? آسیاب شده برای قهوه سازهای قطرهای باشد. اگر این راهنمایی کمکی نکرد- بهترین روش برای دستیابی به دان? آسیاب شد? مناسب از طریق آزمون و خطا است- با دانه درشت شروع کنید، و سپس آن را کمی ریزتر آسیاب کنید تا به بافت و طعم مناسبی برسید که در نهایت برای شما مناسب است.
یک قاعد? سرانگشتی: اگر دمنوش شما بسیار رقیق/ آبکی است، پس شما آن را بسیار دانه درشت آسیاب کردید (عصار? کمی خارج شده است). اگر بسیار تلخ است، شما آن را بسیار ریز آسیاب کردید (عصاره بیش از حد خارج شده است).
نتیج? دم کردن: کاملاً یک شات اسپرسو نیست، اما نزدیک به آن است (اگر از به انداز? کافی دان? قهوه را آسیاب کنید و از تکنیک مناسب استفاده کنید). یک قهو? غلیظ و با طعم و مز? تند انتظار داشته باشید.
سطح مهارت مورد نیاز: نیازی نیست که یک باریستا باشید- وقتی که پودر قهو? مناسب داشته باشید (که سختترین بخش است) آن فرایند سادهای است- فقط محفظه را پر کنید، دستگاه را گرم کنید و به دقت آن را زیر نظر بگیرید.
در صورتی برایتان مناسب است که: اگر پول به انداز? کافی ندارید که خرج کنید، یا میخواهید یک دستگاه قابل حمل داشته باشید اما از طرفداران دمکرد? قهوه رقیق و به شیو? قطرهای نیستید، پس قوری موکا مطلوب شما است.
در صورتی برایتان مناسب نیست که: اگر طعم و بافت شات اسپرسو را دوست دارید، دمکرد? حاصل غلیظ است (حتی کمی ناملایم است) بنابراین اگر این مورد پسند شما نیست پس همچنان جستجو کنید.
مزایا
- قهوهساز بسیار ارزانتر
- دم کشیدن سریع
- قابل حمل- میتوانید قوری ها بسیار کوچکی داشته باشید که برای مسافرت مناسب هستند.
معایب
- برخی میگویند طعم دم کرد? قهوه به این روش، مانند یک شات اسپرسو از 15 سال پیش است (یعنی، با کیفیت کم)
- ریسک استخراج عصاره گیری بیش از حد و یا کم بسیار بالا است (به انداز? پودر آسیاب شده بستگی دارد)
ایروپرس
ایروپرس از میان دوستداران قهوه در سفر طرفدارانی دارد، و بیشتر از اینکه یک دستگاه دم کردن قهوه باشد بیشتر شبیه یک پروژ? علمی است. اما اگر از ما بپرسید آن بهترین چیزی است که برای قهوه اتفاق افتاده است. و مردم میگویند که آن بهترین قهوهای است که تاکنون تست کرده اند.
روش کار بسیار ساده است؛ دمای مناسب آب، سطح مناسب فشار هوا و انداز? مناسب دان? آسیاب شده یک قهوه دم شده با طعم عالی را طی چند دقیقه به شما میدهد! (به طور جدی، آن یکی از سریعترین قهوهسازهایی است که شما میتوانید داشته باشید). و بسیاری از افراد میگویند آن بهترین قهوه را دم میکند که آنها تاکنون طعم آن را چشیدهاند.
وقتی که شما اسپرسو را خریداری میکنید سه ابزار ساده را خریدهاید که به شما امکان تهی? قهوه با کمترین تلاش را میدهد. بهترین چیز دربار? این دستگاه این است که آن میتواند قهو? معمولی و دمنوش قهو? سرد را آماده کند و حتی میتواند تقریباً اسپرسو نیز آماده کند.
چه انتظاری داریم
زمان: از دان? قهوه تا دم کردن: روشهای زیادی برای تهی? قهوه به سبک اسپرسو وجود دارند، اما اگر عجله دارید این کار را میتوانید در عرض 60 ثانیه انجام دهید یعنی هنگامی که آب به انداز? کافی گرم باشد. قابل ذکر است که تمیز کردن آن یک رویا است.
میزان آسیابشدگی مورد نیاز: این بخش جالب ماجرا است- مهم نیست! با توجه به انداز? دان? آسیاب شده شما میتوانید نتایج متفاوتی به دست بیاورید، بنابراین باید انداز? درست دان? آسیاب شده رابراساس سلیق? خودتان انتخاب کنید!
نتیج? دم کردن: رنگ و طعم خوبی دارد. آن طعم قهو? خالص را دارد (متفاوت از فرنچ پرس یا موکا پات). اگر بخواهیم آن را در 4 کلمه توضیح دهیم: ملایم، غنی، خالص و سریع (که این ممکن است شعار ایروپرس باشد یا نباشد).
سطح مهارت مورد نیاز: حتی گرب? شما هم میتواند از آن استفاده کند- استفاده از آن تا این حد آسان است. با این حال تنبلی نکنید، وقتی که مهارت کافی برای دم کردن اسپرسوی معمولی را به دست آوردید، میتوانید روشها و تکنیکهای دیگر دم کردن قهوه را امتحان کنید.
در صورتی برایتان مناسب است که: اگر شما به سفر میروید یا صرفاً کسی هستید که یک قهو? سریع و با طعم بسیار عالی را ترجیح میدهید، یا شاید کسی هستید که دوست دارید به اردو و کمپ بروید. پس ایروپرس بهترین گزینه در این موارد است. فراموش نکنید که روش مع را هم امتحان کنید.
در صورتی برایتان مناسب نیست که: به نظر میرسد که ما در بیان این موضوع کمی با تعصب برخورد میکنیم، اما هر کسی باید یک ایروپرس داشته باشید (هر کسی که قهوه مصرف میکند). اگر شما استفاده از صافی کاغذی و ایجاد ضایعات را دوست ندارید، پس شاید این برای شما مناسب نباشد.
مزایا
- بسیار قابل حمل، همه جا با خود ببرید، بدون اینکه خطر شکسته شدن آن وجود داشته باشد (آن از پلاستیک بدون BPA ساخته شده است)
- توانایی سفارشی سازی دم کرد? قهوه شما بسیار زیاد است (با آن خوش بگذرانید)
- یک فنجان قهو? عالی و خالص داشته باشید.
معایب
- صافی کاغذی نیاز است، که ضایعات به همراه خواهد داشت
- شما میتوانید دو فنجان قهوه در هر دور چرخش داشته باشید، بنابراین اگر بخواهید برای چند نفر قهوه آماده کنید کار با این دستگاه برای شما خسته کننده خواهد بود.
برگرفته شده از وبسایت: bluebottlecoffee
دم کردن قهوه از طریق خیساندن
خیساندن کلم? دیگری برای غوطهوری است، و بنیادیترین روش (و البته طولانیترین روش) دم کردن قهوه است. به طور خلاصه، شما به سادگی و مستقیماً دان? آسیاب شد? قهوه را با آب داغ مخلوط میکنید، و سپس اجازه میدهید که آن دو کار جادویی شان را انجام دهند و سپس آنها را جدا میکنید، قهوه را نگه میدارید و پودر قهو? مرطوب را دور میریزید. ساده به نظر میرسد، درست است؟ بله ساده است.
با این حال، ظرافتی بین خیساندن بسیار زیاد و بسیار کم برای دمنوش قهو? شما وجود دارد؛ اگر خیلی کم خیس بخورد ممکن است نوشیدنی شما طعم بسیار بدی داشته باشد، اگر بسیار طولانی مدت خیس بخورد دم نوش قهو? شما بسیار تلخ خواهد بود. نکت? مثبت این است که یادگرفتن خیساندن قهوه به روش درست کار بسیار سختی نیست، و وقتی که به درستی انجام شود شما یک دمنوش قهوه با طعم منحصر به فرد خواهید داشت که متوجه خواهید شد طعم آن آنقدر خوشمزه است که شما تا به حال نمیدانستید چنین طعمی وجود داشته است. رایجترین روش خیساندن قهوه با فرنچ پرس است (که میخواهیم آن را به صورت مفصّل بررسی کنیم). با این حال همچنین دمکرد? قهوه به روش نرم، کیس? قهوه و قوری خلأ را هم بررسی خواهیم کرد.
- فرنچ پرس
فرنچ پرس یک روش غیررسمی از دم آوری قهوه در منزل است؛ آن قهو? خیس خورده در منزل، قبل از زمانی است که پدربزرگ و مادربزرگهای شما متولد شده باشند و آن در بین گروههای باریستای خانگی دنبال کنندگان وفاداری دارد.
علت چیست؟
دلایل فراوانی وجود دارند اما حقیقت این است که یکی از دلایل آن پولی است که برای آن صرف میشود و استفاده از آن بسیار راحت است، و با توجه به پولی که داریم میتوانیم آن را انتخاب کنیم و یک قهوه با طعمی متفاوت ایجاد میشود که مانند هیچ یک از روشهای دیگر نیست.
در اینجا لیستی از سازندگان فرنچ پرس ارائه میشود که در صورت وم میتوانید به آن مراجعه کنید.
اگر علاقمند به فرنچ پرس هستید از دان? مناسب آسیاب شد? قهوه استفاده کنید چرا که این اشتباه کمتر شناخته شده اما بسیار رایج باعث فاسد شدن قهوه فرنچ پرس در سرتاسر جهان شده است.
در اینجا راهنمای مفصّلی از چگونگی استفاده از فرنچ پرس ارائه میشود.
چه چیزی انتظار داریم
زمان: از دان? قهوه تا دم کشیدن: آن خیلی سریع نیست، اما همچنین کند هم نیست. از آب تقریباً جوش، تا خیساندن و غوطهور ساختن، حدوداً ده دقیقه یا بیشتر زمان نیاز است. با این حال، وقتی که دان? قهوه خیسانده میشود فرنچ پرس شما نیاز به توجه کامل دارد.
میزان آسیابشدگی مورد نیاز: پودر دانه درشت تنها راه انجام آن است. پودر بسیار دانه ریز به این معنی است که شما ذراتی خواهید داشت که در صافی گیر میکنند و وارد دمنوش نهایی میشوند، و باعث طولانیتر شدن خیساندن میشوند و یک قهوه با طعم تلخ به شما میدهد.
نتیج? دم کردن: یک قهو? منحصر به فرد و معطر و ملایم که با توجه به دانههای قهوه شما بسیار خوش عطر است. با این حال، آن کمی حالت رسوبی دارد، بنابراین از نوشیدن چند جرع? آخر قهوه اجتناب کنید.
سطح مهارت مورد نیاز: درست کردن فرنچ پرس بسیار ساده است. آماده سازی فرنچ پرسِ بسیار عالی کمی سختتر است. در مجموع، اگر شما مجموعه دستورالعمهای بسیار ساده را دنبال کنید شما به چیزی که میخواهید دست پیدا میکنید، مشکلی نیست.
یک اختراع نسبتاً جدید (تقریباً سال 2010)، SoftBrew اگرچه در مراحل اولیه است اما به عنوان یک تکنولوژی پیشرفته لقب گرفته است. مطمئن نیستم که آن دقیقاً به چه معنی است، اما اگر بخواهیم SoftBrew را به زبان ساده توضیح بدهم، میگویم آن مانند فرنچ پرس است، اما سادهتر است». در کل به صورت ساده نوشته شده است: صافی استیل SoftBrew را با قهو? آسیابشده پر کنید، آب گرم را اضافه کنید، بگذارید 8-4 دقیقه خیس بخورد و سپس مصرف کنید. در واقع، درست مانند یک قوری چای است. هیچ چیز خارقالعادهای نیاز ندارد.
زیبایی این وسیله در صافی مخصوص آن است (چیزی که به آن تکنولوژی پیشرفته میگویند) که صدها هزار سوراخ ریز دارد، یعنی میتوانید هر اندازه دان? آسیاب شده قهوه را در آن بریزید (بله، حتی دانههای بسیار ریز) و آن به خوبی کار خواهد کرد.
چه انتظاری داریم
زمان: از دان? قهوه تا دم کشیدن: وقتی که آب گرم شما آماده باشد، 8-4 دقیقه طول میکشد.
میزان آسیابشدگی مورد نیاز: هر اندازهای مناسب است- شما میتوانید از هر انداز? دلخواهتان استفاده کنید. امتحان کنید!
نتیج? دم کردن: مشابه فرنچ پرس. صافی مخصوص به شما امکان میدهد پودر قهو? کمتر از 150 میکرون داشته باشید (بسیار ریز) که یک دمنوش قهوه خوش طعم و مزه و عالی را به شما میدهد. آن مانند فرنچ پرس است، اما کمی خالصتر است.
سطح مهارت مورد نیاز: صفر. میتوانید یک قهو? عالی با Softbrew بدون هیچ گونه زحمتی داشته باشید. این همان چیزی است که قرار بود باشد.
در صورتی برایتان مناسب است که: اگر علاقمند به جنب? سخت تهی? قهوه نیستید (یعنی از طرفداران تهی? قهوه به سبک جدید نیستید) و اگر روش دم کردن قهوه ساده را دوست دارید که طعم بهتری از قهو? فوری دارد.
در صورتی برایتان مناسب نیست که: اگر از ترکیب کردن سبک قهوه خود و کمی خلاق بودن با چگونگی دم کردن قهوه لذت میبرید. اگر شما این گونه هستید، این کار برای شما خستهکننده خواهد بود.
مزایا
- استفاده از آن بسیار آسان است
- نسبتاً سریع
- اندازههای متنوعی دارد
معایب
- از قطعات سرامیکی تشکیل شده است که برای مسافرت مناسب نیست (آن خیلی شکننده است).
برگرفته شده از وبسایت: bluebottlecoffee
کیسه های قهوه
اید? قهوه فوری بسیار عالی است- آن در ظرفهای شیشهای کوچکی است که میتوانید همه جا با خود ببرید؛ فقط آب داغ به آن اضافه کنید. با این حال، فقط یک مشکل وجود دارد، طعم بسیار بدی دارد. کیس? قهوه را وارد کنید: محلول قهو? فوری بد طعم. قهو? ساییده (نه قهو? قابل حل، که به همین روش فوری آماده میشود) در یک کیس? صافی مستقیماً وارد آب داغ میشود، و شما دمنوش قهوه خواهید داشت. اگر هزینههایتان را به سختی تأمین میکنید یا اگر میخواهید همه چیز را خودتان انجام دهید تهی? کیس? قهوه برای خودتان سخت نیست-.
همانطورکه در رابطه با هم? روشهای خیساندن صدق میکند، اگر مراقب زمان نباشید احتمال خیساندن بیش از اندازه وجود دارد، و این تنها مسئلهای است که ممکن است اشتباه شود.
چه انتظاری داریم
زمان: از دان? قهوه تا دم کشیدن: با توجه به سرعت فرایند کلی، دم کشیدن قهوه بسیار به سرعت صورت میگیرد. دمنوش قهو? شما طی 4-3 دقیقه آماده خواهد شد. هیچ آسیاب کردن یا از پیش گرما دادن نیاز نیست.
نوع آسیاب مورد نیاز: اگر شما کیسههای قهوه از پیش آماده را خریداری کنید، پس آسیاب کردن قهوه برعهد? شما نیست. اگر میخواهید خودتان آن را آسیاب کنید پس سعی کنید که انداز? آنها دانه ریز متوسط باشد (هر اندازهای موثر خواهد بود اما هرچقدر ریزتر باشد، طعم آن بهتر خواهد بود).
دمنوش حاصل: هیچ چیز جالب توجهی وجود ندارد چون دانههای قهوه به تازگی آسیاب نشدهاند یا به درستی نگهداری نشدهاند، اما همچنان یک قهو? فوری به شما میدهد.
سطح مهارت مورد نیاز: آیا میتوانید چای درست کنید؟ پس میتوانید این قهوه را نیز آماده کنید.
در صورتی برایتان مناسب است که: اگر قهو? فوری دوست ندارید اما وقتی که در جاده هستید/ در حال مسافرت هستید، نیاز به کافئین دارید.
در صورتی برایتان مناسب نیست که: اگر فرایند دم کشیدن قهو? خود را میپسندید، یا قهوهای که به تازگی آسیاب نشده است را دوست ندارید (این ما هستیم).
مزایا
- به دستگاه قهوهساز گران قیمت نیازی نیست.
- قابل حمل است
- ارزان- فقط نیاز به یک فنجان آب داغ است (هنگامی که در هواپیما هستید یا هنگامی که رانندگی میکنید) و تقریباً یک فنجان قهو? مجانی خواهید داشت.
معایب
- آن طعم دانههای قهوه تازه آسیاب شده را فراموش کنید.
- ضایعات- مادر طبیعت از شما متنفر خواهد بود.
برگرفته شده از وبسایت: thecoffeebazaar
قوری خلأ یا سایفون
قوری خلأ که همچنین به قوری سایفون معروف است، باعث میشود که تهی? قهوه به این روش منحصر به فرد باشد؛ آن ترکیبی از روشهای دم کردن قهوه است؛ یک دمنوش قهوه به روش غوطهوری کامل (چرا که دانههای قهوه داخل آب فرو میروند) اما همچنین از روش سایفون برای ایجاد یک فنجان قهوه با طعم عالی استفاده میشود.
در واقع آن روش سادهای برای دم کردن قهوه نیست، بلکه نیازمند تلاش و فرایندهای زیادی است، بنابراین شما نمیخواهید که آن را به صورت روزانه استفاده کنید (مگر اینکه کار دیگری برای انجام دادن نداشته باشید). با این حال، برخی بر این باورند که آن قهوه با طعم بسیار عالی درست میکند که ما معتقدیم آن سبک دم کردن قهوه نوآورانه است/ یا بیشتر حالت خودنمایی دارد- وقتی که دوستانتان هستند از این روش به صورت ناگهان استفاده کنید و به آنها نشان دهید که در هنر دم کردن قهوه چقدر پیشرفت کرده اید.
فقط قبل از اینکه از این روش استفاده کنید به همسایگان خود هشدار دهید، در غیر این صورت آنها فکر میکنند شما در حال تهی? متامفتامین (نوعی مواد مخدر) هستید. ما در این پست سازندگان سایفون مورد علاقهمان را مورد بررسی قرار دادیم.
چه انتظاری داریم
زمان: از دان? قهوه تا دم کشیدن: حدوداً 10 دقیقه به خودتان اجازه بدهید. ما باید در اینجا توجه داشته باشیم که تمیز کردن قوری سایفون کار بسیار سختی است.
نوع آسیاب مورد نیاز: شما پودر دانه متوسط تا دانه درشت را برای دستیابی به بهترین نتیجه نیاز خواهید داشت، مشابه آنچه که برای دم کردن به روش کمکس (Chemex) انجام میشود.
دمنوش حاصل: بسیار صاف و پر از عطر و طعم- وقتی که به درستی انجام شود. چون دم کرد? قهوه شما تنها در قوری شیشهای تهیه میشود، آن خالصترین مز? قهوه است که تاکنون نوشیدهاید.
سطح مهارت مورد نیاز: آن کاملاً پیچیده است، و شما باید مراحل را به دقت دنبال کنید. اگر یک دانشمند هستید، یا به صورت اتفاقی آشپزی میکنید، مشکلی نخواهید داشت.
در صورتی برایتان مناسب است که: واقعا به دستگاههای قهوهساز علاقمند هستید و میخواهید چیز عجیبی را امتحان کنید. این همان دستگاه است!
در صورتی برایتان مناسب نیست که: روش سریع و آسان دم کردن قهوه را میپسندید. شما از آن متنفر خواهید شد.
مزایا
- بنا به عقید? برخی کارشناسان، وقتی که به درستی انجام شود آن بهترین طعم قهوه را ایجاد میکند.
- دوستان شما فکر میکنند شما یک کارشناس قهوه هستید.
معایب
- آن روش پیشرفت? دم کردن قهوه است. برای اشتباه کردن آماده باشید
- بسیار شکستنی است- انتظار نداشته باشید که آن را همه جا با خود ببرید.
- اگر صرفاً یک قهوه میخواهید، این روش پر دردسری برای شما است.
برگرفته شده از وبسایت: coffeeorbust
روش جوشاندن قهوه
آیا هم? این ترفندهای دم کردن قهوه لازم هستند؟
مطمئناً، آنها باعث جالب تر شدن دم کردن قهوه میشوند و به شما امکان میدهند تا دمنوش قهو? خود را سفارشی تهیه کنید اما از زمانی که قهوه وجود داشته است یک روش برای دم کردن آن ساده ترین راه ممکن بوده است: قهو? خود را با آب بجوشانید.
هم? چیزی که برای دم کردن قهوه نیاز دارید آب، گرما، و قهو? آسیاب شده است بنابراین چرا همه چیز را پیچیده میکنید؟
اگر هیچ قهوهساز ندارید، میتوانید ذهن خود را به کار بیندازید و ببینید که میتوانید یک فنجان قهوه را با سادهترین آیتمها درست کنید. ما به دو مورد از معروفترین روشهای جوشاندن قهوه نگاهی خواهیم انداخت- سبک تُرکی (که باید امتحان کنید) و روش کابوی (فقط به عنوان آخرین راه حل استفاده میشود).
- قهوه کابوی
آن قدیمیترین روش شناخته شده برای دم کردن قهوه است؛ آن قدیمی است اما موثر است و چیز زیادی برای این روش نیاز ندارید. عمدتاً در کمپهایی استفاده میشود که هیچ کس به خودش زحمت نمیدهد تا یک مجموعه کامل قهوهساز با خودش داشته باشد که دست و پا گیر است، همه چیزی که لازم دارید یک شعله و یک ماهیتابه است.
به طور خلاصه: ظرف خود را با آب پر کنید، بگذارید جوش بیاید، پودر قهوه را در آن بریزید، سپس آن را از روی گرما بردارید و بگذارید به مدت چند دقیقه دم بکشد. وقتی که پودر قهوه تهنشین شد میتوانید قهوه را درون فنجان خود بریزید، به آرامی و آهستگی. هیچ کار خارقالعادهای نیاز نیست.
راهنما را بخوانید: چطور قهوه کابوی درست کنیم.
چه انتظاری داریم
زمان: از دان? قهوه تا دم کشیدن: وقتی که آب جوش امد، شما به 5-4 دقیقه زمان نیاز دارید تا قهوه دم بکشد، کمی زمان بیشتر بدهید تا پودر قهوه ته نشین شود، و کمی بعد میتوانید دست خود را ثابت نگه داشته و قهوه را بریزید. شما به دنبال 10 دقیقه زمان اضافه هستید، اما کسی نگفت که آن سریع آماده میشود، اینطور نیست؟
نوع آسیابشدگی مورد نیاز: متوسط- دانه درشت ایدهآل است، و بزرگتر از این نباید باشد. فقط دانه ریز را به آن اضافه نکنید که در غیر این صورت شما یک تود? لجن آلود را خواهید نوشید.
نتیج? دم کردن: با توجه به زمانبندی شما، پودر قهوه و هر متغیر دیگری که در آن لحاظ شده است ممکن است بد یا خوب باشد. و گفته میشود که آن بهتر از قهو? فوری است اما نمیتوان آن را در کافی شاپها پیدا کرد (میتوانید؟)
سطح مهارت مورد نیاز: میتوانید تخم مرغ را با آب جوش بپزید؟ اگر میتوانید پس شما در دم کردن قهو? کابوی مهارت دارید.
در صورتی برایتان مناسب است که: بودج? مالی کافی برای خرید هیچ یک دستگاههای قهوهساز را نداشته باشید.
در صورتی برایتان مناسب نیست که: فرایند دم کردن قهوه به نوعی کثیف کاری است، بنابراین اگر برای شما خوشایند نیست، دوباره کنترل کنید که ببینید آیا دریپر تک نفر? خودتان را در اسباب و اثاثیه کمپ بسته بندی کرده اید.
مزایا
- نیاز به هیچ وسیل? تجملی ندارید، بنابراین میتوانید در هر جایی قهوه دم کنید.
- حسی مانند بیر گری (یک ماجراجو) خواهید داشت.
معایب
- چیز خاصی نیست.
- ممکن است قهوه خود یا خودتان را بسوزانید.
قهو? ترکی
از سال 1299 امپراتوری عثمانی قوانین محدود کنندهای را به مدت طولانی بر ترکیه تحمیل کرد، و قهو? غلیظ ترکی نقش قابل توجهی در پایداری آنها داشت. این شانس بسیار خوبی است که من این واقعیت را فهمیدم، با این حال شما میتوانید مطمئن باشید که (الف) قهو? ترکی تأثیر بسیار خوبی دارد، و (ب) مدت زمان طولانی در سرتاسر دنیا از آن استفاده کرده و لذت میبرند.
به نظر میرسد که دم کردن قهوه آسان است، اما با اکثر روشهای دم کردن، انجام دادن درست آن به مهارت نیاز دارد.
با خواندن این راهنما شما به مهارت کافی دست خواهید یافت.
رایجترین روش شامل استفاده از قوری قهوه ترک، آب و دانههای قهوه آسیاب شد? بسیار ریز است. چندین مرتبه دمنوش را بجوشانید (3-2 مرتبه) و در پایان دمنوش قهوه خواهید داشت که آن را دوست دارید یا از آن متنفر هستید: طعم بسیار استثنایی با کف غلیظ روی آن خواهد بود. تقریباً مشابه قهو? یونانی است (از یک تُرک دربار? قهو? یونانی یا برعکس سوال کنید، و دستورالعمل را دنبال کنید).
چه انتظاری داریم
زمان: از دان? قهوه تا دم کشیدن: 4-3 دقیقه برای یک فنجان. آن سریع است.
میزان آسیاب شدگی مورد نیاز: ریزترین دانهای که شما میتوانید به دست بیاورید. تقریباً پودر. شما به آسیاب خاصی برای این کار نیاز دارید.
نتیج? دم کردن: بسیار معطر، کاملاً با مز? تند و غلیظ. اگر شما قهو? غلیظ سیاه دوست دارید، حتما قهو? ترک را دوست خواهید داشت.
سطح مهارت مورد نیاز: به مهارت زیادی نیاز نیست، نسبتاً ساده است.
در صورتی برایتان مناسب است که: شما قهو? سیاه با طعم غلیظ را دوست دارید. آن روش بسیار خوبی برای تهی? قهوه سریع هنگام صبح است.
در صورتی برایتان مناسب نیست که: شما آن طعم خالص و صاف را که تقریباً با اکثر فرمهای قهوه دریپ پور اور بدست میاورید دوست دارید.
مزایا
- سریع و آسان
- منحصر به فرد، طعم غلیظ و معطر
- حداقل تجهیزات مورد نیاز
معایب
- به سرعت ممکن است بیش از حد بجوشد و قهوه بسوزد.
- با اجاقهای القایی به درستی عمل نمی کند- فقط یک شعله
- در پایان دمنوش گل و لای مانند است.
برگرفته شده از وبسایت: foolproofliving
آشنایی با قهوه بدون کافئین یا قهوه دیکف (Decaf Coffee)
قهوه ,دم ,یک ,قهو ,روش ,آسیاب ,دم کردن ,است که ,کردن قهوه ,مورد نیاز ,آن را ,صورتی برایتان مناسب ,برای مسافرت مناسب
درباره این سایت